Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Femijëve Kosovë fton të gjitha kompanitë e specializuara dhe të interesuara për:

furnizim me:

Artikuj ushqimorë dhe material higjienik me shumicë/ furnizim në baza mujore

Të interesuarit mund të marrin listën e specifikimit të kërkesës së cekur më lartë çdo ditë pune në email adresën: procurement1@soskosova.org deri me datën: 05.12.2022

Dokumentet e nevojshme:

  • Çertifikatën e biznesit /NUI
  • Vërtetimin Tatimor
  • Çmimet të kuotohen në EURO pa TVSH

Kompania duhet të ketë mallin e kontrolluar nga organi kompetent

Kompania duhet t’i ketë të gjitha paisjet dhe logjistikën e nevojshme për ofrimin e artikujve deri në lokacionin tone nëse është e nevojshme

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 1 muaj (30 ditë) nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë

Data e fundit për dorëzimin e ofertës së kompletuar është: 05.12.2022

Ofertat duhen të dorëzohen në 2 kopje në pliko (zarf) të mbyllur dhe të shënuar: (Oferta për Artikuj ushqimorë dhe higjienik me shumicë) në SOS Fshatrat e Fëmijëve,Velani Rr. “1 Tetori” p.n. çdo ditë pune nga ora 09:00-15:00

Çdo pyetje shtesë rreth kësaj Ftese për Ofertë mund ta adresoni në: procurement1@soskosova.org

Shikime 4,366
Kategoria
Skadon 05/12/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management