Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent/e i/e Marketingut në Teren

MedikosPharma shpk (Humana)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
MedikosPharma Shpk (Humana)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Promovim profesional i produkteve  të kompanisë me mjekë, farmacistë dhe profesionistë të tjerë shëndetësorë
  • Përgatitje e analizave të tregut;
  • Të ketë përvojë pune në fushën e marketingut, të evidentojë dhe kontaktojë klientë̈ potencialë, të prezantojë dhe promovojë produktet , tek këta klientë, si dhe të lidhë marrëdhënie bashkëpunimi me ta dhe me klienta te ri.

Mënyra e aplikimit :

Aplikimi bëhet duke dërguar CV-në tuaj në e-mailin: medikospharma@hotmail.com

Shikime 5,847
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 02/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management