Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitën e hapur të punës Kamarier/e, kandidatet do kontribojnë në pjesën e shërbimit të klientëve në njësinë punuese Showroom, Prishtinë. Nëse jeni kandidat i interesuar për aftësim në karrier, dhe për punë në ambient dinamik të punës, ju ftojmë të aplikoni.

Lokacioni Salloni Shitës, Shkabaj, Prishtinë
Paga dhe benefitet Paga mujore, transporti dhe shujta ditore
Data e fundit 01.12.2022
Pozita Kamarier/e
Tipi i kontrates Kontratë e rregullt pune
Orari Orar i plotë
Extra N/A

Aplikimi Dergoni CV dhe dokumentet përcjellese në: hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Mirëpritja dhe shërbimi i klientëve dhe musafirëve me pije
  • Përkujdeset për pjesën e kafeterisë në sallonin shitës
  • Detyra dhe përgjegjësi tjera në bazë të profesionit


Kualifikimet:

  • Diplomë te shkollës së mesme,
  • Të ketë përvojë pune relevante së paku një vit
  • Shkathtësi të mira komunikimi

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatët të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju lutemi, në pjesën e subjektit, të cekni qytetin dhe pozitën për të cilën aplikoni.Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanisë do të ftohen për intervistë.Ciao BERTO

Shikime 5,280
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 02/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management