Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Posta Express është postë private e themeluar në vitin 2010, e cila operon në tregun tonë.

Zhvillimi i kompanise ndër vite, menaxhimi i mbi 1 milion pakove në vit dëshmon stabilitetin dhe të ardhmen e postes sonë, duke pasur për mision si postën më te përzgjedhur në vend.

Për zgjerim të aktivitetit te saj shpall konkurs pune per pranimin e 3 individëve në Administratë.

Lokacioni: Fushë Kosovë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet e tyre ;
 • Informon dhe këshillon rreth shërbimeve tona ;
 • Kujdeset përmes telefonit dhe e-mail për klientin dhe kërkesat e tyre ;
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme ;
 • Vazhdimisht zhvillon aftësitë kyçe dhe të çmuara si puna ekipore, mentaliteti për të shërbyer mirë, këmbëngulësia dhe shumë të tjera.

Profili i kërkuar:

 • Diplomë Universitare (e preferuar në Juridik, Ekonomik, Administrim Biznesi ose të ngjajshme) ;
 • Aftësi të shquara komunikimi, organizative dhe analitike;
 • Preferohet njohuria mesatare e Gjuhes Angleze ;
 • I/e përkushtuar dhe motivuar për sukses;
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office (posaçërisht Excel dhe Word).

Si të aplikoni?

 • CV-ja të dërgohet në këtë email: pune@expressposta.com, ndërsa referencat dhe diplomat e shkollimit të sjellen në intervistë;
 • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur;
 • Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve të kërkuara është 30 Nëntor 2022.

Shikime 7,389
Kategoria
Skadon 30/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management