Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Operator të Mbikëqyrjes Elektronike (20), Sigurim Fizik (20)

International Security
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

OPERATOR TE MBIKQYRJES ELEKTRONIKE (20)

SIGURIM FIZIK (20)

International Security është një kompani e sigurimit Fizik dhe Elektronk licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.me bazë në Prishtinë, e cila është e përqendruar në sektorin e sigurisë fizike dhe monitorimit të alarmave dhe kamerave.

Kompania jonë kërkon punetorë për vendet e punës të lira si OPERATOR I MBIKËQYRJES ELEKTRONIKE (20) për monitorimin e kamerave me orar 8 orë pune në ditë dhe pagë konkuruese .

Si edhe Roje të Sigurimit Fizik (20 vende të lira pune)

Të interesuarit mund të dergojnë CV në email: sigurimiinternacional1@gmail.com apo te kontakton në: 

038-555-006, 049/748/481

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management