Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: Inovalty - Home Textile

Lokacioni: Royal Mall, Prishtinë

Pozita: Shitëse

Përshkrimi i detyrave dhe përgjegjësive:

  • Menaxhimi i klientëve dhe shitjeve: ndihmon, informon & këshillon klientët rreth produkteve
  • Përcjellja e stoqeve
  • Raportime të rregullta ditore/javore
  • Mirëmbajtja e lokalit sipas standardeve të caktuara

Aftësitë dhe kriteret e kërkuara:

  • Të ketë përvojë pune në shitje
  • Të ketë aftësi të larta komunikative dhe shoqërore
  • Të ketë disciplinë në punë
  • Të jetë fleksibile
  • Të jetë e gatshme të punojë vet dhë në grup
  • Të jetë me vendbanim në Prishtinë ose në afërsi

Kandidatet e interesuara duhet të dergojnë CV-në, me foto të bashkangjitur, në inovalty@gmail.com.

Vetëm kandidatet e pëzgjedhura do të kontaktohen.

Shikime 5,402
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management