Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Në bazë të nevojës tonë të brendshme, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpall konkurs pune ne keto pozita:

  • (1) pozite: Shofer I Kamionit - kategoria C
  • (3) pozita: Roje per siguri dhe ruajtje te objekteve.

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë fizikisht në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë ne Landovicë, afati i konkursit zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij.

Verejtje:
Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

Shikime 6,316
Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 30/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management