Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 28 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat:

Depoist për Regjionin e Prishtines:

Detyrat:

 • Pranimi i produkteve
 • Dokumentimi i pranimeve, levizjeve magazinore etj.
 • Skenimi i faturave për kalkulim
 • Levizja e mallërave në hapsirat shitëse
 • Menaxhimi i palimit në depo

Kriteret:

 • Ka eksperiencë pune si Depoist ne kompani distribucioni.
 • Te jete i moshes 25-40 vjec.
 • Te disponoje Patente shoferi.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Kadiu shpk:

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: hr@kadiu.al duke shenuar regjionin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Shikime 6,190
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 26/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management