Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Recepsionist - Roje Fizike

Delta Security
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës, pagë konkuruese në treg dhe avancim profesional!

Delta Security - Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita: RECEPCIONIST (ROJE FIZIKE)
Vende të lira pune: PRISHTINË – 1 POZITË

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidati:

  • Të ketë të përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore, në ambiente dinamike.
  • Mos të jetë i dënuar apo i ndjekur penalisht.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
  2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 28.11.2022, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

Shikime 6,140
Kategoria Sigurim
Skadon 28/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management