1
PREMIUM PLUS

Vende të lira pune (6)

Ruaj
Bohemian Sweets
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

"Bohemian Sweets" Sh.p.k. është kompani prodhuese e BIO ëmbëlsirave pa Sheqer dhe pa Margarin.

Per nevojat e zgjerimit te aktiviteteve "Bohemian Sweets" Sh.p.k. me seli ne Rr: "Dardania" tek banesat e Apolonise ne Fushe Kosove eshte duke zgjeruar stafin me pozite pune.

MENAXHER I SHITJES

Menaxheri i restorantit do të mbikëqyrë dhe menaxhojë operacionet e përditshme të restorantit.

Përshkrimi i vendit të punës:

Përgjegjësitë

 • Kontaktmi i konsumatorëve të rinjë dhe krijimin e marrëdhënjeve afatgjata me konsumatorët;
 • Menaxhimin dhe interpretimin e kërkesave të konsumatorëve;
 • Ofrimin e përkrahjes teknike para dhe pas shitjes;
 • Bashkpunimin me antarët tjerë të ekipit të shitjes dhe të përkrahjes teknike;
 • Informimin me tendencat e tregut në fushën përkatëse;
 • Të jetë i gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite),

Aftësitë e kërkuara:            

 • Aftësi të forta mbikëqyrëse dhe drejtuese.
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale me fokus në shërbimin ndaj klientit.
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe vëmendje ndaj detajeve.
 • Njohja me trajtimin e ushqimit, sigurinë dhe udhëzimet e tjera të restoranteve.
 • Të jetë i aftë me Microsoft Office Suite ose softuer të ngjashëm.
 • Njohuri e gjuhës Angleze - fillestare e obliguar

Edukimi dhe përvoja:

 • Kërkohet diplomë e shkollës së mesme hoteleri turizem (fakulteti krijon avantazh).
 • Kërkohet eksperiencë e mëparshme në restorant; preferohet eksperience menaxhimi - minimum 3 vite.

PAGA: Paga 450 euro + Bonuese shtese.

KAMARIER / E - 3 PERSONA

Përshkrimi i vendit të punës:

Përgjegjësitë

 • Mban klientët të informuar me artikujt e menusë dhe specialet ditore
 • Shpjegon artikujt e menusë për sa i përket përgatitjes, përbërësve dhe prezantimit
 • Përgjigjet pyetjeve në lidhje me ushqimin dhe artikujt e pijeve në menu
 • Bashkëpunon me stafin e kuzhinës për të përpunuar dhe përshpejtuar urdhërat e Porosive
 • Sigurohet që klientët janë të kënaqur me porositë e pranuara dhe  shërbimet e juaja
 • Kontrollon periodikishtë nevojat e klientit dhe i trajton menjëherë kërkesat e tyre
 • Të jetë i gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite),
 • Punë tjera sipas nevojës së pozitës së punë.

Preferohet diploma e shkollës së mesme

 • Prioritet banoret e Fushe Kosoves,
 • Njohuri dhe Përvojë
 • Prioritet banoret e Fushe Kosoves,
 • Njohja e standardeve të higjienës
 • Njohja e kodeve të ushqimit dhe shëndetit në punë
 • Të jetë në gjendje të lexojë rrjedhshëm dhe të flasë gjuhë zyrtare në Kosovë,
 • Njohuri e gjuhës Angleze - fillestare e obliguar
 • Fleksibël dhe i gatshëm për të punuar orare të ndryshme

Mosha e aplikantit: deri 35 vjeq.

Shkathtësitë dhe kompetencat kryesore

 • Shërbim i shkëlqyeshëm për klientët
 • Aftesi komunikimi
 • Puna ekipore
 • Saktësia dhe vëmendja ndaj detajeve
 • Ti kushtojë vëmendje urgjencave dhe prioriteteve

Paga 300 euro + Bonuese shtese

AGJENT & DISTRIBUTER - 2 PERSONA

Përshkrimi i vendit të punës:

Përgjegjësitë

 • Promovon produkte tona tek kliente e rinje dhe ekzistues
 • Pranon dhe i trajton porosit sipas kerkesave
 • Bashkëpunon me Menaxherin / Supervizorin e tij,
 • Mbikëqyr transportin e mallrave nga vendi i prodhimit deri tek konsumatori
 • Zhvillon dhe implementon procesin e logjistikës
 • Kryerja e studimit të tregut për të mësuar në lidhje me kërkesën për mallra të ndryshëm.
 • I bind dhe i siguron klinetet qe te blejne produktet tona
 • Shperndan katalogjet reklamuese
 • Monitoron konkurrencën duke mbledhur informacionin aktual të tregut mbi çmimet, produktet, produktet e reja, oraret e shpërndarjes dhe teknikat e tregtimit.
 • Rekomandon ndryshime në produkte, shërbime dhe politika duke vlerësuar rezultatet dhe zhvillimet konkurruese.
 • Viziton klientet ne baza ditore
 • Të jetë i gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite),
 • Ne koordinim me menaxherin negocion kontratat dhe cmimet e produkteve

Shkathtësitë dhe kompetencat kryesore

 • Përvojë e vërtetuar si Agjent i Shitjes në një mjedis kuzhine me ritme të shpejta
 • Gadishmeri te ndjekni trajnime - sipas kerkesave te kompanise
 • Të njohë Industrinë e Embëlsirave / Pasticerive
 • Ndjenjë e mirë e planifikimit dhe përgatitjes për orarin javor të punës brenda mjedisit të punës
 • I/E zellshëm dhe përpiktë në pranimin dhe dorëzimin e porosive
 • Aftësi të forta organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Punë dhe disiplinë për të siguruar performancën optimale të punës

Paga 350 euro + Bonuese shtese

Mënyrat e Aplikimit:

1) Aplikacionet për punësim CV pranohen vetëm permes e-mailit: sweets.bohemian@gmail.com;

Për informacione shtesë drejtohuni ne numrin e telefonit: +38345825205 + Viber.

2) Vetëm kandidatët e rrethit të ngushtë do të ftohen për intervistë.

Aplikacioni mbetet i hapur më së largu deri më 27.11. 2022, në ora 16:00.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet