Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Arkitekt/e, Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë

Riki Invest
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Riki NTP po kërkon
 
Arkitektë (ose student i Arkitektures)
Inxhinier i ndertimtaris (ose student i ndertimtarisë)
 
Riki NTP po kërkon Arkitektë ose Inxhinier i ndertimtaris (ose student i Arkitektures Student i inxhinieris se ndertimit) për t’iu bashkuar ekipit tonë të mrekullueshëm.
 
Roli juaj kryesor do të jetë:
  • përgjegjës përgatitjen e vizatimeve, specifikimeve, buxheteve dhe dokumenteve të ndërtimit.

Ne dëshirojmë që ju të bashkoheni me ekipin tonë.

Mënyra e aplikimit:
CV- Dergoni ne: ntp.riki@gmail.com
Vendi :Vushtrri 
 

Shikime 5,171
Kategoria Arkitekturë
Skadon 25/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management