Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Inxhiniere të Ndërtimtarisë (2)

Ingenieurbüro Stevens GmbH
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

"Ingenieurbüro Stevens GmbH” nga Fronhofen i Gjermanisë në bashkpunim me shoqërin “Ingenieurbuero Stevens sh.p.k” nga Prishtina shpall konkurs pune për dy inxhiniere të ndërtimtarisë (f) në drejtimin konstruktiv.

Profili juaj: Studime të përfunduara në fakultetin e Ndërtimtarisë,drejtimi konstruktiv(Master,Dip.Ing.Bachelor)

Përvoj pune: Përvoj pune në krijimin e dokumentacioneve të statikes(e dobishme),si dhe vizatim teknik

Njohuri me Programe:

 • Allplan
 • MS-Office(Word ,Excel)
 • Tekla (e dobishme)

Aftesitë personale:

 • Aftësi të konsiderueshme për menagjimin e punës
 • Fleksibilitet në orar të punës
 • Si dhe kryerja e pavarur e punëve

Detyrat dhe përgjegjsitë

 • Krijimi i planeve të ndërtimit
 • Krijimi I planeve të armatures
 • Krijimi I dokumentacionit të statikës për objekte të ndryshme

Vendi I punës :

-Vendi I punës Prishtinë

Nëse e kemi zgjuar interesimin tuaj atëher na dërgo CV me të dhënat përsonale , ju pret një ambient shumë i ngroht dhe komod,si dhe një punë mjaft atraktive me një pagë shumë konkuruese në vend.

Dëshironi të merrni dijeni dhe përvojë Evropiane ? Atëherë je në vendin e qelluar.

Për më shumë informata mund ta vizitoni në web faqen tone www.stevens-ing.de

Aplikacionet mund ti dergoni në e-mail adresën p.maliqi@stevens-ing.com

Dokumentacionet për aplikim duhet të ketë

 • Kërkesë me shkrim
 • CV me të dhena personale
 • Kopje (Scan) të diplomes apo qertifikatës nga Univerziteti
 • Dëftesa e notave nga Univertiteti

 

Shikime 5,734
Kategoria Inxhinieri
Skadon 25/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management