Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DHL Express – kerkon Agjent te Shitjes

Detyrat dhe pergjegjesite per Sales Agent / Agjent i shitjes:

 • Arritjen e objektivave të shitjes duke menaxhuar me sukses kohën
 • Implementimin e një plani strategjik biznesi që zgjeron bazën e klientëve të kompanisë
 • Hulumton potencialin e klientëve të biznesit, nga kërkimet në web ose burimet dixhitale
 • Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve të forta, afatgjata me klientët, duke bërë partneritet me ta dhe duke kuptuar nevojat e tyre
 • Detyra të tjera të cilat mund të paraqiten nga koha në kohë dhe të cilat mund t’i caktohen nga Punëdhënësi

Kriteret:

 • Diplomë bachelor në drejtimin Ekonomik ose ekuivalente;
 • Preferohet mbi 2 vjet përvojë në shitje me një rekord të suksesshëm shitjesh
 • Kuptimi i thellë i shërbimeve të kompanisë dhe pozicionit të saj në industri
 • Aftësi të shkëlqyera me Microsoft Office
 • Njohuri të shkëlqueshme të gjuhës Angleze
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi  

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në hr@3plog.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Shikime 6,822
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management