1
PREMIUM

Punëtor/e në Prodhimin e Mobiljeve

Ruaj
Ciao Berto
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për këto pozita të hapura të punës: Montues i Kuzhinave; Ndihmës-Operator i Sharrës; Piruanr; Punëtor ose punëtore femra për Lustrimin e lëndëve drurore, Punëtor ose punëtore femra për paketimin e mobiljeve në fabrikë, kandidatët do kontribuojnë në pjesën e prodhimit, paketimit dhe montimit të kuzhinave dhe mobileve të tjara, në njësinë punuese Fabrika, Obiliq. Nese jeni kandidat i interesuar për aftësim në karrier dhe për punë në ambient dinamik të punës, ju ftojmë të aplikoni.

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Prodhimi, lustrimi, përpunimi i drurit dhe montimi;
  • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit.

Kualifi­kimet:

  • Diplomë e shkollës së mesme,
  • Preferohet të ketë përvojë pune në fusha të ngjashme,
  • Preferohet patent shoferi

Ciao Berto ju inkurajon të gjithë kandidatët të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabartë në përzgjedhje.

Ju lutemi, në pjesën e subjektit, të cekni qytetin dhe pozitën për të cilën aplikoni.

Ju falënderojmë për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet me shume kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet