Kaltrina Travel
Shitëse për aranzhmane turistike
Shpërndaje
	 	 

Agjensioni turistik “Kaltrina Travel” sh.p.k. shpall:

KONKURS

Për plotësimin e këtyre vendeve të lira të punës si SHITËSE për aranzhmane turistike:

Përshkrimi i vendit të punës:

Prezenton ofertat e aranzhmaneve turistike për klientët e kompanisë

Kualifikimi I nevojshëm:

  • Së paku shkolla e mesme e përfunduar
  • Përvojë pune së paku 1 vit në fushën e njejtë ose të afërt
  • Njohja e pakos Microsoft Office ( Excel dhe ëord)
  • Të jetë komunikative
  • Njohja e gjuhës angleze

Aplikimi mund të bëhet duke dërguar një CV tuajën bashkë me një foto në email kaltrina-travel@hotmail.com

Aplikimet do të shqyrtohen me konfidencialitet të plotë.

Konkursi është I hapur deri me datën 5 Maj 2019

 

TAGS: Kaltrina Travel, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2684
Kategoria Shitje
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US