Twistshake

Brand Manager

	 	 

KONKURS PUNE

BRAND MANAGER

Twistshake është brend inovativ suedez i produkteve për fëmijë, që tani është zgjeraur edhe në Kosovë dhe aktualisht po kërkon një menaxher të brendit entuziastë dhe të besueshëm.

Kualifikimet:

 • Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme;
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe aftësi për bashkëpunim në ekip;
 • Aftësi për zgjidhje të problemeve;
 • Organizim i mirë i punë dhe etikë në punë;
 • Leje të vozitjes të kategorisë B;
 • Njohuri për teknikat e shitjes;
 • Njohuri të punës me kompjuter;
 • Të ketë njohuri bazike të gjuhës angleze.

Përshkrimi i punës dhe detyrat:

 • Bashkëpunim kualitativ me klientë dhe arritje të marrëveshjeve;
 • Arritjen e qëllimeve të shitjes sipas reagimeve të produketeve dhe tregjeve;
 • Ndërtimin dhe vazhdimin e raporteve të mira me klientë;
 • Monitorimin dhe mbajtjen e nivelit të dëshiruar të stokut tek blerësit;
 • Planifikimi dhe realizimi i promocioneve tek blerësit;
 • Përcjellë pagesat e blerësve;
 • Respektimin e procedurave të punës;
 • Përgatitja e raporteve për punën.

Inkurajojmë të gjithë kandidatët e kualifikuar për këtë pozitë të dërgojnë CV e tyre dhe një letër motivuese në emailin jobs@axiom-ks.com. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

TAGS: Twistshake, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2815
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC