Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GRANDSTORE hap konkurs për:
Pastrues/e (3)
Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Mirëmbajtja e nivelit të lartë të pastërtisë në të gjitha hapësirat e qendrës;
  • I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbaj nivel të lartë të përgjegjësisë;
  • Pastrimi I mjeteve të punës pas perdorimit të tyre;
  • Sipas nevojës kryen dhe detyra të tjera të caktuara nga udhëheqësi;

Lokacioni: Grand Store Prishtinë, Veternik

Të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të kontaktit:   049-545-057

Shikime 5,163
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 16/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management