Albi Commerce
Shitës Ambulantiv (5 vende pune)
Shpërndaje
	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Commerce pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdonë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Commerce kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendin e punës si:

Shitës Ambulantiv (5 vende pune)

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Shitja direkte e produkteve,
 • Të përmbahet dhe ti respektoj rregullat e shitjes të kompanisë,
 • Është përgjegjës për mirësjellje ndaj konsumatorit sipas standardeve të përcaktuara nga Punëdhënësi;
 • Me vetë iniciativë te zgjeroj rrjetin e shitjes,
 • Pune tjera te ngjajshme lidhur me poziten

Kualifikimet:

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme,
 • Të ketë përvojë pune në shitje direkte,
 • Patente shoferi,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 • Të jetë energjikë, aftësi të punës nën stres.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Albi CommerceAlbi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 4654
Kategoria Shitje
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US