Albi Hipermarket

Menaxher Furre (1 vend pune)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Market me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Menaxher Furre (1 vend pune)

Lokacioni: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Organizimi dhe trajnimi i stafit në kuzhinë dhe mbikëqyrja e tyre duke punuar;
 • Komunikon me furnizuesit dhe zgjedhë përbërësit (lëndën e parë për prodhim) e nevojshme për kuzhinë;
 • Inspekton cilësinë e përbërësve për receta të veçanta;
 • Kontrollon dhe përgaditë lloje të ndryshme të brumërave dhe ëmbëlsirave;
 • Kontrollon pastrimin e pajisjeve dhe veglave për të mbajtur kuzhinën të pastër dhe në gjendje të mirë për funksionimin e duhur;
 • Monitoron stokun për nevoja te prodhimit;
 • Të jetë kreativ/e në krijimin e prodhimit për artikuj të ri nga furra;

KUALIFIKIMET

 • Diploma e shkollës së mesme, e preferuar diploma në menaxhim të shitjes dhe marketing
 • Përvoja e dëshmuar si kuzhinier/e, furrëtarë/e, ose ne fushën relevante
 • Duhet të mbikëqyrë dhe menaxhoj të gjithë punonjësit në furrë
 • Të kuptojë nevojat e klientëve
 • Certifikatë në artet e kuzhinës, ose ne fushë te ngjajshme

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozitën për të cilën aplikoni në e-mail adresën: hr@albicenter.com, apo përmes web faqes së Albi Mall: www.albigroup.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Albi MallAlbi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 928
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC