Albi Market
Pastiqere (1)
Shpërndaje
	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Market me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

PASTIQERE (1 vend pune)

Lokacioni: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Përgadit lloje të ndryshme të brumërave dhe ëmbëlsirave;
  • Kontrollon pastrimin e pajisjeve dhe veglave për të mbajtur kuzhinën të pastër dhe në gjendje të mirë për funksionimin e duhur;
  • Monitoron stokun për nevoja te prodhimit;
  • Të jetë kreativ/e në krijimin e prodhimit për artikuj të ri nga furra;

KUALIFIKIMET

  • Diploma e shkollës së mesme,
  • Përvoja e dëshmuar si kuzhinier/e, furrëtarë/e, ose ne fushën relevante
  • Të kuptojë nevojat e klientëve
  • Certifikatë në artet e kuzhinës, ose ne fushë te ngjajshme

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozitën për të cilën aplikoni në e-mail adresën: hr@albicenter.com, apo përmes web faqes së Albi Mall: www.albigroup.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Albi MarketAlbi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 697
Kategoria Hoteleri
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US