Albi Mall

Merchandiser (5 vende pune)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Abi Fashion, Sportina & Albi, Ardi Co dhe N.AN. pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group kërkon kandidatë të motivuar për Brendet Premium të aplikojnë për vendin e punës si:

Merchandiser (5 vende pune)

Vendi i punës: ALBI MALL / Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Të përmbahet dhe respektoj rregullat e Merchandising të kompanisë
 • Rregullon dhe mirëmbanë pjesën vizuale të dyqanit, duke u kujdesur për dukjen e produkteve në mënyrën më të mirë
 • Ekspozimi i produktit te duher në kohën e duhur
 • Bën zëvendësimin e produkteve në dyqan
 • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët te jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan
 • Rregullimi i vitrinës sipas rregullave te dyqanit
 • Përcjell dhe ndihmonë Menaxherin/en e dyqanit për aktivitetet javore dhe ndihmonë në rritjen e vizitave ditore.

Kualifikimet:

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme, e preferuar diplome universitare,
 • Të ketë përvojë pune në Merchandising,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Njohuri për trendet e fundit të modës,
 • Të jetë kreative dhe aftësi për dizajnim, ngjyra dhe stil,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë
 • Të kete njohje te mire te gjuhes angleze, preferohet edhe njohja e gjuhes serbo-kroate,

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: AlbiMallAlbi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1788
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC