Albi Mall

Menaxher/e në Butik (5)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Fashion, Sportina & Albi, Ardi Co dhe N.A.N pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

MENAXHER/E NË BUTIKË (5 vende pune)

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Menaxhimi i dyqanit, kujdes i veqant ne arritjen e rezultateve ne pune,
 • Menaxhimi i stafit, pergaditjen e oreve te punes, koordinimin e punëve, motivimin dhe edukimin e stafit,
 • Kujdes i vecant ne shitjen aktive,
 • Analizimin e rezutateve te shitjes, si dhe analizimin e suksesit te stafit dhe dyqanit ne pergjithesi,
 • përgjigjet për pagesën e saktë të shitjes së mallrave me pakicë, të ketë sjellje korrekte me konsumatorë
 • është përgjegjës për promovimin e mallit tregtar dhe mbajtjen e evidencës së saktë si dhe bënë renditjen e mallit në vendet ekspozuese nëpër piken e shitjes,
 • me rastin e pranimit të pagesës së mallit tregtar në arkën elektronike mbanë përgjegjësi të plotë për kontrollimin dhe verifikimin e parave të dhëna nga konsumatorët

Kualifikimet:

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme, e preferuar diplome universitare,
 • Të ketë përvojë pune në shitje,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Të kete njohje te mire te gjuhes angleze, preferohet edhe njohja e gjuhes serbo-kroate,
 • Te kete njohuri ne perdorimin e paisjeve te zyres dhe programet e MS Office,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë,

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: AlbiMallAlbi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1775
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC