Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kuzhinier/e, Mirëmbajtës Teknik, Kamarier/e, Recepsionist/e, Mirëmbajtës/e

Venus Hotel
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Kuzhinier/e

Detyrat:

 • Sigurohuni që përbërësit dhe produktet përfundimtare të jenë të freskëta;
 • Ndiqni recetat, duke përfshirë matjen, peshimin dhe përzierjen e përbërësve;
 • Prezantoni, zbukuroni dhe rregulloni pjatat e fundit;
 • Mbani një zonë pune të pastër dhe të sigurt, duke përfshirë trajtimin e enëve, pajisjeve dhe enëve;
 • Trajtoni dhe ruani përbërësit dhe ushqimin;
 • Ruajtja e standardeve të sigurisë ushqimore dhe higjienike.

Kriteret:

 • Përvojë pune të mëhershme.
 • Njohuri për procedurat e sigurisë, duke përfshirë temperaturat e sigurta në të cilat përbërësit duhet të mbahen dhe për të cilat ushqimi duhet të përgatitet për të shmangur sëmundjet që vijnë nga ushqimi.
 • Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi, duke bashkëpunuar në gatime komplekse.
 • Aftësi ndërpersonale për të bashkëvepruar me një sërë njerëzish të tjerë, si stafi i pritjes, pjatalarësit, menaxhmenti dhe ndonjëherë klientët.
 • Sjellje e qetë për të punuar në një mjedis me stres të lartë dhe me ritme të shpejta.
 • Përgjegjshmëri për pjatat që përgat duke përmbushur  pritshmëritë e menaxhmentit dhe klientëve njësoj.
 • Kuptimi dhe organizimi për të ndjekur porositë dhe recetat e drejtpërdrejta dhe për të përgatitur saktë pjatat sipas standardeve të restorantit.
 • Shkathtësia manuale

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në,  në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com , ose fizikisht  në Venus Hotel (Magjistralja Prishtinë-Lipjan).


Pozita: Mirëmbajtës Teknik

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Të siguroj mirëmbajtje teknoke të paisjeve elektrike, hidrosanitare, problem energjetike në objektin e Venus Hotel.
 • Të raportoj në baza ditore /javore mbi instalimet dhe intervenimet e kryera

Kriteret:

 • Së paku (2) vite përvojë pune në fushën përkatëse.
 • Aftësi në zgjidhjen e problemeve për çështjet teknike ose procedural që dalin nga procesi I punës

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në, në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com , ose fizikisht në Venus Hotel (Magjistralja Prishtinë-Lipjan).


Pozita: Kamarier/e 

Detyrat dhe përgjegjsitë: 

 • T'i mirëpres mysafirët 
 • T'i informoj mysafirët rreth menysë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës. 
 • Të merr porosinë si dhe të servoj ushqimin dhe pijet e kërkuara. 
 • Të sigurohet gjatë gjithë kohës që mysafirët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre. 
 • Të kryej detyrat që i caktohen. 

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative. 
 • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese. 
 • I/e motivuar për punë. 
 • Përvojë pune 

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në,  në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com, ose fizikisht në Venus Hotel (Magjistralja Prishtinë-Lipjan).


Pozita: Recepsionist/e

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat
 • Bashkëpunon me stafin
 • Menaxhon rezervimet e dhomave
 • Monitoron vizitorët në hotel
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)
 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional
 • Diploma e shkollës së mesme, diploma universitare përparësi
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës
 • Aftësitë administrative

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në, në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com, ose fizikisht në Venus Hotel (Magjistralja Prishtinë-Lipjan).


Pozita: Mirëmbajtës/e

 • Të ketë aftësi të mira organizative
 • Të jetë energjik/e dhe i/e motivuar
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Përvojë adekuate pune (e preferueshme)

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në, në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com, ose fizikisht në Venus Hotel (Magjistralja Prishtinë-Lipjan).

Shikime 6,139
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 02/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management