Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,
Shpall konkurs për vende të reja pune:
Asistente Administrative - 2 vende pune

Kualifikimi për vendin e punës:

  • Diploma Bachelor në Ekonomi (e preferuar),
  • Përvoja e punës së paku 1 vit në administratë.

Përshkrimi i punës:

  • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
  • Koordinon dhe regjistron të hyrat, shpenzimet si dhe urdhëresat tjera në program;
  • Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;
  • Barazimi i stoqeve me kontabilitet;
  • Asistencë për dokumentacione financiare;
  • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës;

Orari: I plotë.
Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV, dokumentet tjera si dhe foton dërgohen në email adresën: burimenjerzore@agrokor-ks.com
Data e fundit per aplikim 01.11.2022.

Shikime 9,340
Kategoria Administratë
Skadon 01/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management