Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BAJRA N.P.T. është ndërmarrje e mesme e cila operon në tregun kosovar prej dekadash. Bajra N.P.T. është bashkëpunëtor i ngushtë i Komtel Project Engineering Sh.p.k. e cila është distributore e markave me renome botërore si: STIHL, VIKING, NILFISK, VICTORINOX, FISKARS HOME, FISKARS GARDEN dhe BRIGGS & Stratton , në pritje për t’u zgjeruar tutje edhe me brende të reja.

BAJRA N.P.T. Shpall Konkurs për:

1. Adminstratë dhe Shitje;

 • Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Të kordinon punët që ndërlidhen me financat,
 • Të kryen analiza të ndryshme e,te shitjes,
 • Asiston në projekte të kompanisë sipas kërkesës së mbikqyrësit,
 • Asiston shitjen,
 • Raporton tek drejtori gjeneral për punën që bën,
 • Kriteret dhe kualifikimet e nevojshme:
 • Diplomë universitare
 • Njohje gjuhës angleze,
 • Njohuri shumë të mira : Microsoft Office, vecanti Excel
 • Përvojë pune

Ne ju ofrojmë:

 • Mjedis të shkëlqyeshëm pune dhe zhvillim professional,
 • Punë të pavarur me përgjegjësi të lartë profesionale,

2. Praktikant/e;
Kë po kërkojmë ne?

Ne jemi duke kërkuar studentë të nivelit master të cilët:
Janë të gatshëm për të mësuar dhe të cilët janë në gjendje të përshtatën në mjedise të reja.
Kanë investuar në studimet e tyre dhe të cilët janë të orientuar drejt zhvillimit profesional.
Kanë aftësi që të kuptojnë dhe komunikojnë me klientët tanë.
Janë të gatshëm dhe në gjendje të marrin përgjegjësi dhe të marrin vendime në bazë të arsyes, logjikës dhe sensit të përbashkët.
Janë të ndershëm dhe të besueshëm, të aftë për të trajtuar informacionin konfidencial me diskrecion.
Janë entuziast për të kontribuar në objektivat tona.
Janë njohës të gjuhës angelze,
Janë njohës të pakos së MS Office,
Perparesi kane studentet te cilet jane pjese e AFAS apo IKAF,


Ne ju ofrojmë:

 • Mjedis të shkëlqyeshëm pune dhe zhvillim professional,
 • Punë të pavarur me përgjegjësi të lartë profesionale,
 • Punë praktike me pagesë,

Nëse plotësoni kushtet e lartëpërmendura, dërgoni CV-në tuaj në adresën:

bajranpt@gmail.com
nehati_r@hotmail.com

Për më shumë detaje rreth profilit të kompanisë sonë mund të klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://bajraks.com/

Ju do të kontaktoheni vetëm nëse CV dhe dokumentet e juaja plotësuese do të përzgjedhen nga ekipi jonë. Afati i aplikimit 10 ditë nga data e publikimit.

Shikime 6,342
Kategoria Administratë
Skadon 30/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management