Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PlanDesignFerizaj, studio e arkitekturës e angazhuar direkt në tregun Zviceran, mirëpret profesionistë të ri për të ju bashkuar zyrës sonë.
Kërkesë e përgjithshme është njohuria e gjuhës angleze ose gjermane, të jetë kreativ dhe bashkëpunues në ekip.

Pozitat e lira:

  • 1 Vizualizer
  • CAD Arkitekt

Specifikat e kërkuara nga pozita:

  • Vizualizer - Përdorimi i 3ds Max dhe Corona Renderer.
  • CAD Arkitekt - Perdorimi i Archicad GRAPHISOFT.

Paga e ofruar:

  • Junior - Periudhë testuese 3 muaj me trajnim/formësim me pagë 500 euro me mundësi kalimi ne 700 euro.
  • Senior - 700 euro

Të interesuarit të dërgojnë CV, Portfolio në email-adresen: a.kelmendi@archify.ch
Konkursi është i hapur deri 30.10.2022

Shikime 5,466
Kategoria Arkitekturë
Skadon 30/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management