Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Agjent/e i/e shitjes, Telemarketing, Team Leader, Recruiter

Non - Disclosed Client
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shikime 970
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/10/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management