Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Përfaqësues/e Mjekësor/e

Provit Pharmaceuticals
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Provit Pharmaceutical sh.p.k ofron 3 vende pune për pozitën:

Përfaqësues/e mjekesor/e

Kandidatët duhet të plotësojnë kushtet si më poshtë:

  1. Të jetë i/e diplomuar në farmaci, kimi, biologji, mjekësi apo ndonjë degë tjetër të shkencave të mjekësisë apo duke ndjekur studimet
  2. Të posedoj patent shofer dhe te kete aftesi te mira vozitjeje
  3. Të ketë aftësi të punojë në grup apo i/e pavarur
  4. Aftesi shume te mira komunikimi

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do ftohen në intervistë.
Kushtet e tjera të punës sipas marrëveshjes.

Menyra e aplikimit:

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e email: granit.ahmeti@provitpharmaceuticals-al.com

 

Shikime 6,677
Kategoria Industri Farmaceutike
Skadon 29/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management