Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Ftesë për Aplikim - Mobilizues/e të Komunitetit për Zhvillim dhe Kujdes në Fëmijëri të Hershme (ZHKFH)

Save the Children
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ftesë për aplikim

Një (1) Mobilizues/e të Komunitetit për Zhvillim dhe Kujdes në Fëmijëri të Hershme (ZHKFH)

1. Historiku

Save the Children është organizatë udhëheqëse botërore e pavarur për fëmijët. Vizioni i saj është një botë në të cilën çdo fëmijë ka të drejtën e mbijetesës, mbrojtjes, zhvillimit dhe pjesëmarrjes. Misioni i saj është të frymëzojë përparime në mënyrën se si bota i trajton fëmijët dhe të arrijë ndryshime të menjëhershme dhe të qëndrueshme në jetën e tyre. 

2. Qëllimi dhe afati kohor

Save the Children në Kosovë në kuadër të projektit “Përmirësimi i qasjes dhe cilësisë në Zhvillimin dhe Kujdesin në Fëmijëri të Hershme në Kosovë”, financuar nga Save the Children Itali, kërkon një (1) Mobilizues/e të Komunitetit për Zhvillim dhe Kujdes në Fëmijëri të Hershme (ZHKFH) nga lokacioni si në vijim:

  • Krajk (Prizren)

Për më shumë informacion, ju lutemi klikoni në Termat e Referencës.  

Mobilizuesit/et e komunitetit do të angazhohen me marrëveshje për shërbime gjatë periudhës tetor 2022 deri më 30 qershor 2023.

3. Kualifikimet e kërkuara

  • Banor/e i/e komunitetit në lokacionin përkatës dhe njohës/e i/e gjuhës së shumicës së fëmijëve të cilët do të ndjekin qendrën me bazë në komunitet për KZHFH.
  • Përvojë e dëshmuar në punë komunitare.
  • Aftësi të mira ndër-personale dhe aftësi për punë ekipore.
  • Njohje bazë e kompjuterit (interneti, email, word, excel).
  • Diploma e Fakultetit të Edukimit apo ngjashëm konsiderohet si përparësi.

4. Aplikimi

Kandidatë/et e interesuar/a ftohen të dorëzojnë dokumentet vijuese për aplikim në scik@savethechildren.org jo më vonë se 07.10.2022 në ora 16:00 duke cekur në titull të emailit “MK-Krajk”:

  • CV
  • Letër motivimi
  • Diploma e shkollës së mesme/Diploma e Universitetit

Shikime 2,180
Kategoria
Skadon 07/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management