Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

ROJE FIZIKE – PROJEKT KOMPLEKS

Kushtet e punës:

  • Ambient pune me më shumë Roje në ndrrim.
  • Paga për orë pune është 2 EUR.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Pervojë pune si Roje Fizike (Punëtor i Sigurimit Themelor).
  • Licence Valide nga Ministria e Punëve të Brendshme;

Dokumentet e kërkuara: 

  • Licence Valide nga Ministria e Punëve të Brendshme
  • Aplikacioni i plotesaur nga Besa Security

Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepsioni në Besa Security).

CV dhe dokumentet përkatëse mund t’i dergoni në emailin hr@besasecurity.com

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Përparësi do të kenë personat e kualifikuar të cilët plotesojnë aplikaconet brenda javës dhe përmbushin kërkesat e projektit.

Aplikacionet për këto pozita pranohen deri në ditën e Premte, 05 Tetor 2022, ora 17:00.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë).

Telefoni kontaktues: 049/964-624

Shikime 1,333
Kategoria Siguri & Mbrojtje
Skadon 05/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management