Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania ACHADIA me seli në Prishtinë,  shpall konkurs pune për plotësimin e pozitës:

Arkitekt/e (1 pozitë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Bën projektimin e objekteve afariste për nevojat e kompanisë;
 • Matje të ndryshme të objekteve në teren;
 • Kontrollimin e projekteve nga fillimi në fund për të siguruar një dizajn me cilësi të lartë, inovativë, dhe funksionalitet;
 • Mbikëqyr projektet infrastrukturore të kompanisë në lëminë e arkitekturës;
 • Si dhe detyra të tjera që kërkohen nga menaxhmenti të lidhura me natyrën e punës.

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë universitare në fushat relevante ;
 • Përvojë pune 2+ vjeçare në këtë fushe është përparësi;
 • Të ketë etikë të lartë dhe paraqitje profesionale në punë;
 • Njohuri të avancuara të punës me kompjuter, me theks të veçantë programeve specifike të profesionit, si BIM Autodesk - Revit etj.;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese në të shkruar dhe në të folur ;
 • Të ketë aftësi organizative të menaxhimit të kohës përballimit të presionit dhe caktimit të prioriteteve në punë;
 • Të jenë të përgjegjshëm në punë;
 • Aftësi për të punuar në kohë të reduktuar;
 • Të ketë njohuri të gjuhës së huaj - Anglisht.
 • Të kenë vetë iniciativë dhe aftësi për të punuar në mënyrë individuale dhe në grup.

Si te aplikoni

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së dhe portfolio të punës së tyre, në adresën elektronike: archadia.eu@gmail.com duke cekur pozitën në subjekt. 

 

Konkursi mbetet i hapur deri më 07.10.2022.

Shikime 1,961
Kategoria Arkitekturë
Skadon 07/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management