Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Social Media Manager

Multimedia
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
A keni dëshirë me u bashkangjitë në ekipin tonë?
 
Neve na duhet dikush që:
  • Ka njohuri të mira në (GoogleAds, Facebook etj);
  • Të menaxhojë dhe të zhvillojë rrjetet sociale të kompanisë (FB, INSTA);
  • Përpilon, redakton dhe realizon postimet për rrjetet sociale;
  • Ka aftësi për realizimin e fushatave të marketing'ut në rrjetet sociale;
Kriteret:
  • Të jete kreativ dhe e/i motivuar;
  • Të dijë të përdorë canva.com;
  • Aftësi të mira komunikuese;
  • Eksperiencë pune në menaxhimin e rrjeteve sociale;
Dërgoni CV-në tuaj në multimediashpk@gmail.com
 
Afati është i hapur deri me 10 Tetor, 2022.

Shikime 4,519
Kategoria Menaxhment
Skadon 10/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management