Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM PËR PUNËSIM
Pozita: Menaxher i Marrëdhënieve për Klient Privatë
Lokacioni: Prishtinë dhe Prizren
Data e Hapjes: 28.09.2022
Data e Mbylljes: 05.10.2022

Detyrat dhe përgjegjësitë:

▪ Zhvillimi, menaxhimi dhe rritja e portofolit personal të klientëve të bankingut privat,
▪ Idenfitikimi i klientëve të rinj dhe mbajtja e atyre ekzistues,
▪ Prezentimi i produkteve/shërbimeve të ofruara nga banka në përputhje me konceptin e bankingut privat
dhe të sigurohet që klientët vazhdimisht të informohen për produktet e reja,
▪ Informimi i klientëve në lidhje me platformën Smart Invest dhe këshillimi i tyre rregullisht për zhvillimet
në tregjet financiare ndërkombëtare,
▪ Përgatitja e marrëveshjeve të kredive dhe të gjitha kontratave përkatëse gjatë financimit të klientëve të
bankingut privat,
▪ Të jap përgjigje ndaj nevojave të klientëve duke ofruar zgjidhje të shpejta dhe të personalizuara,
▪ Të kontriboj në përmirësimin e procesit të bankingut privat, për të arritur efikasitetin dhe kënaqësinë e
klientit,
▪ Të fokusohet në shitje të ndërthurura/kryqëzuara (cross-selling) për të arritur objektivat e të ardhurave
nga interesi dhe jo-interesi,
▪ Të analizoj, hulumtoj dhe kuptoj tregun dhe konkurrencën,
▪ Të vizitoj dhe të kontaktojë rregullisht klientët, për të përgatitur raporte për eprorët dhe departamentet
përkatëse në lidhje me vizitat e kryera,
▪ Të raportoj tek eprorët zhvillimet e portofolit.

Kualifikimet:

▪ Diplomë baçellor ose absolvent në Fakultetin Ekonomik, Administrim Biznesi, ose Banka dhe Financa,
▪ Minimum 3 vite përvojë në bankingun privat /retail, veçanërisht në mbledhjen e depozitave,
▪ Njohja e produkteve bankare, instrumenteve financiare dhe tregjeve financiare ndërkombëtare,
▪ Aftësi të shkëlqyera në të shkruar, në të folur dhe aftësi ndërpersonale të komunikimit,
▪ Aftësi organizative për të punuar në mënyrë të pavarur dhe ekipore,
▪ Aftësi për të menduar në mënyrë kritike, aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe raportimeve,
▪ Nivel i avansuar i gjuhës angleze, në të shkruar dhe në të folur (preferohet njohja e gjuhës turke),
▪ Patent shoferi (kategoria B).

Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes këtij linku:
https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/. Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al
Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të lajmërohen
përmes telefonit.

Shikime 2,033
Kategoria Banka
Skadon 05/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management