Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Radio Taxi Geti shpall konkurs për :

Shofer

Kriteret e kërkuara:
  • Patente shofer te kategorise B;
  • Pervoja e punes e deshiruar por jo e domosdoshme.
Detyrat:
  • Bartja e pasagjerëve te kompanise;
  • Mirembajtja e vetures se kompanise;
  • Respektimi i orarit dhe i klientit.
Radio Taxi Geti ofron: 
  • Kontrate pune afatgjate;
  • Page te rregullt dhe mbi mesatare.
  • Ambient te sigurt pune
Te gjithë të interesuarit te kontakojnë ne numrin
+38349512585
Ju mirepresim ne familjen e madhe Radio Taxi Geti!

Shikime 5,812
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 28/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management