1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Birra Peja SH.A., shpall konkurs për vende të lira të punës:

Pozita: Teknolog/e në prodhim (2)

Vendi: Pejë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Organizimi i të gjitha punëve për zhvillimin e procesit të prodhimit, sipas fazave në të gjitha pjesët e njësisë punuese të prodhimit të birrës;
 • Dhënja e instruksioneve konkrete dhe urdhërave të punës kryesve për kryerjen e operacioneve teknologjike në të gjitha fazat e prodhimit;
 • Përcjellja e saktësisë së zbatimit të parametrave të dhëna teknologjike gjatë kryerjes së operacioneve të caktuara teknologjike në të gjitha fazat e prodhimit;
 • Përcjellja e përditshme e rezultateve të analizave kimike dhe mikrobiologjike dhe ndërmarrja e masave të mëvonshme për eleminimin e shkaqeve të rezultateve negative;
 • Mbikqyrja e realizimit të detyrave të dhëna të punës nga ana e kryesve;
 • Kontrollon gjendjen në prodhim dhe për problemet eventuale e njofton udhëheqësin e njësisë punuese;
 • Dhënja e raporteve mujore udhëheqësit të njësisë punuese lidhur me prodhimin e realizuar;
 • Kryen edhe punë të tjera sipas urdhërit të Drejtorit të prodhimit. 

Kualifikimet:

 • I/e diplomuar në Bachelor në Bioteknologji ushqimore ose Teknologji ushqimore;
 • Përvojë punë profesionale prej një (1) viti;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip;
 • I/e përshtatshme me orarin fleksibël të punës;
 • I/e kujdesshëm dhe i/e përpiktë në detyrë.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen dhe ftohen për intervsitë.

Shikime 8,196
Kategoria Prodhim
Skadon 28/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management