Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune: Tik Tok content creator

Lokacioni: Fushë Kosovë

Duke u bazuar në vëllimin e punës dhe zgjerimin e kompanisë “The North Unicorn L.L.C” shpallë konkurs për pozitën: Tik Tok content creator

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Udhëheqja i ideimit dhe krijimit të përmbajtjes për kanalin TikTok;
 • Menaxhimi dhe mbikëqyrni të gjitha aspektet teknike të redaktimit të videos;
 • Krijimi i videove kreative ne kontente te shkurtëra;
 • Filtra dhe efekte të avancuara;
 • Efekte të videove duke përfshirë filtrat e stilit të filmit, rregullimin e ndriçimit, kontrastit, ngopjes dhe më shumë;
 • Zhvillimi i strategjisë kreative;
 • Duhet të jetë shumë i organizuar dhe të ketë vëmendje të madhe ndaj detajeve.

Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara:

 • Njohja e platformave dixhitale;
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe trajnuar vazhdimisht.

Përfitimet:

 • Punë jashtë zyres;
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe trajnuar vazhdimisht.

Tek (subject) të shënohet pozita e punës për të cilën aplikohet

Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë në: apliko@thenorthunicorn.com

Afati i fundit per aplikim është deri më: 20/10/2022.

Shikime 4,699
Kategoria Gazetari, Shtyp & Media
Skadon 20/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management