Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune: Social Media Manager

Lokacioni: Fushë Kosovë

Duke u bazuar në vëllimin e punës dhe zgjerimin e kompanisë me pika të reja “The North Unicorn L.L.C” shpallë  konkurs për pozitën: Social Media Manager

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Krijimi i kontentit tekstual sipas udhëzimeve strategjike dhe gjuhës së brendit për kanalet online dhe web faqe;
 • Përpunimi i planit javor për postímet në platforma online;
 • Bashkëpunimi me departamentet tjera duke krijuar kontente kreative dhe unike që do të tërheqin vëmendjen e klientëve në kanalet online;
 • Fotografimi i produkteve, përcjellja për editim dhe postimi i tyre;
 • Menaxhimi i rrjeteve sociale, përfshirë komunikimin me klientë \ bashkëpunëtorë  dhe përcjelljen e porosive tek ekipi përgjegjës;
 • Kryerja e detyrave të tjera relevante të marketingut kur kërkohet apo vlerësohet se është e nevojshme;
 • Kujdeset për reputacionin e kompanisë në rrjetet sociale dhe kthimin e përgjigjeve të mesazheve të pranuar;
 • Të menaxhojë dhe të mbikqyre performancën e kampanjave në rjete sociale.

Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara:

 • Njohja e platformave dixhitale;
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe trajnuar vazhdimisht.

Kualifikimet:

 • Diplomë Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;
 • Përvojë e dëshmuar në pozita të ngjashme(E Preferueshme).

Tek (subject) të shënohet pozita e punës për të cilën aplikohet

Të gjithë  të interesuarit duhet të aplikojnë në: apliko@thenorthunicorn.com

Afati i fundit per aplikim është deri më: 20/10/2022.

Shikime 4,398
Kategoria Menaxhment
Skadon 20/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management