Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjencia e Lajmeve KOSOVAPRESS për nevojat e saj shpall konkurs për:

Dy (2) dizajnerë grafikë

Kriteret:

1.Aplikuesi duhet te ketë njohuri të mira ne programet Adobe Illustrator, Adobe
Phottoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign
2. Person kreativ ne fushën e dizajnit grafik,
3. Përvojë pune
4. I motivuar dhe inspiruar qe të ndërmarrë vetiniciativë.


Ju lutem, bashkëngjitni ne CV dizajnet e punuara më herët, PDF ose JPG.
Të gjithë të interesuarit CV mund t’i dërgojnë në email adresë: konkurse@kosovapress.com. 
Konkursi mbetët i hapur nga data 27 shtator 2022 deri me datë 5 tetor 2022.

Shikime 3,160
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 11/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management