Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Menaxher/e i/e Shitjes dhe Zhvillimit

Castrol
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MENAXHER/E I/E SHITJES DHE ZHVILLIMIT

Si një anëtar i Ekipit Menaxhues të Castrol për Kosovë, ky rol ka përgjegjësinë për arritjen e objektivave të shitjeve - vëllimin, qarkullimin, dhe pjesëmarrjen në treg - për territorin e Kosovës sipas planit të biznesit dhe në përputhje me strategjinë afatgjate të kompanisë. Menaxheri/ja i/e Shitjes dhe Zhvillimit është përgjegjës për zhvillimin e tregut dhe arritjen e objektivave të shitjes, duke udhëhequr dhe mbështetur ekipin e agjentëve të shitjes.

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Zbatimi i strategjisë së shitjes dhe aktiviteteve përcjellëse.
 • Përpilimi i analizava të rregullta të tregut, shitjeve, dhe analiza të tjera përcjellëse
 • Zbatimi i planit të shitjeve sipas kanaleve të përcaktuara, duke siguruar që agjentët përkatës të shitjeve po japin rezultatet e dakorduara në plan.
 • Analizimi i vazhdueshëm i statistikave dhe raporteve për të siguruar kuptimin e trendeve në tregune përcaktuar, pritshmëritë e klientëve dhe pozicionin aktual konkurrues.
 • Nxitja e performancën përmes rishikimeve mujore dhe tremujore të shitjeve, progresit financiar dhe zhvillimit të burimeve njerëzore, si dhe monitorimit kundrejt planit të shitjeve.
 • Kordinimi i të gjitha aktiviteteve të shitjes me logjistikën, depon qëndrore, dhe marketingun.
 • Optimizimi i efikasitetit të burimeve në organizimin e shitjeve.
 • Trajnimi i vazhdueshëm i ekipit të shitjes me qëllim të rritjes së performancës dhe përmbushjes së kërkesave të klientëve
 • Zbaton respektimin e udhëzimeve ligjore dhe politikave të brendshme për të ruajtur ligjshmërinë e kompanisë dhe etikën e biznesit
 • Ndërton marrëdhënie besimi me partnerët dhe klientët e kompanisë
 • Analizon situatat dhe dukuritë problematike brenda ekipit dhe ofron zgjidhje për të siguruar qëndrueshmërinë dhe rritjen e kompanisë

Kualifikimet dhe Përvoja:

 • Diploma univerzitare në Menaxhment, Ekonomi, ose Financa është e domosdoshme
 • Minimum 5 vite përvojë pune në menaxhimin e shitjeve dhe ekipeve të shitjes
 • Njohuri të thella të financave në korporata dhe funksioneve operative të biznesit (e domosdoshme)
 • Njohuri të avancuara të shitjes B2B dhe sukses I dëshmuar në udhëheqjen e ekipeve të shitjes
 • Një mentalitet sipërmarrës me aftësi të jashtëzakonshme organizative dhe drejtuese
 • Aftësi analitike dhe aftësi për zgjidhjen e problemeve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe të folurit në publik
 • Njohje e shkëlqyer e gjuhës angleze
 • Aftësi për të punuar nën presion, për të planifikuar ngarkesën personale të punës në mënyrë efektive dhe për të deleguar.

Shikime 7,052
Kategoria Menaxhment
Skadon 28/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management