Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kamariere (2)

Remember Me Delicates Caffe
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Remember Me Delicates shpallë konkurs për pozitën:

  • Kamariere (2 vende të lira pune për femra).

Kualifikimet dhe kërkesat:

  • Preferohet te kete pervoje pune, por edhe kandidatet pa pervoje nuk perjashtohen.
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

Çka ofrojmë ne:

  • Kontrata e Rregullt e Punes
  • Pagesa e Pages Permes Bankes
  • Pagesat e Kontributeve Pensionale
  • Ambient Profesional dhe Motivues
  • Kompensim Sipas Aftesive dhe Rrezultateve Te Arritura.

Për informata lidhur me aplikimin mund të kontaktoni edhe në numrin +383 45 407 207.

Shikime 5,524
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 27/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management