Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Praktikante me pagesë për kontabilitet

Tax Advisors
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Praktikante me pagese ne kompani te kontabilitetit.

Kerkesat:

  • Te kete te perfunduar fakultetin apo studente ne vitin e fundit ne drejtimet banka, financa dhe kontabilitet.
  • Te jete studente ne Scaak apo IKAF, jo kerkese e domosdoshme.
  • Te kete njohuri te punes me kompjuter, perparesi njohurite me programet lokale te kontabilitetit.
  • Kanditatët do të përfitojnë përvojë në fushën e kontabilitetit gjatë punës me klient lokal dhe ndërkombëtar.

CV te dergohen ne emailin info@taxadv-ks.com

Shikime 7,062
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 27/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management