Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Roje të Sigurimit Fizik (15), Monterë (3), Operatorë të mbikqyrjes elektronike (5)

International Security
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

International Security është një kompani e sigurimit Fizik dhe Elektronk licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme me bazë në Prishtinë, e cila është e përqendruar në sektorin e sigurisë fizike dhe monitorimit të alarmave dhe kamerave.

Vërejtje: Për secilin puntor/e (Guard) kompania ofron Sigurim Shëndetësor Individual, që të punësuarit/et në kompaninë tonë të ndihen më të sigurtë dhe më komod në punë dhe në jetën e tyre.

Si kompani inkurajojmë fuqishëm edhe gjininë Femrore që të i bashkohen ekipit tone.

Gjithashtu ofrojmë Paga konkuruese në treg, më një sistem të mirërregulluar financiar, me pagesa të plota të kontributeve bazuar në ligjet në fuqi.

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, INTERNATIONAL SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm dhe ofrojmë kontrata për kohë të caktuar si dhe kontrata afatgjatë.

Roje të Sigurimit Fizik (Sigurim Themelor) (15)

Monterë (3)

Operatorë të mbikqyrjes elektronike (5)

Lokacioni: Prishtinë, Lipjan, Drenas, Hajvali etj.

Ofrojmë Avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës. Përparësi kanë personat të cilët janë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët/et:

  • Të kenë të përfunduar të paktën shkollimin e mesem
  • Vertetimin nga gjykta kompetente që nuk është nen hetime
  • Aftësi të mira komunikuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:00 - 17:00 në zyret Qëndrore të Kompanisë. Adresa: Rr. "Imzot Nikëprelaj", Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com

Afati për aplikim është i hapur deri më datën: 27.10.2022

Për informata shtesë na kontaktoni:

038-555-006, 049/748/481

Shikime 5,436
Kategoria Sigurim
Skadon 27/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management