Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Shofer te distribuimit, Biolog, Inxhinier te makinerise, Inxhinier te teknologjise ushqimore, Toksikolog, Prezantues Mjekesor

Dave Pharma
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DAVE PHARMA, LLC. shpall konkurs per vende të lira pune:

 • Shofer te distribuimit (1);

 • Biolog (M/F). (1);

 • Inxhinier te makinerise (1);

 • Inxhinier te teknologjise ushqimore (1);

 • Toksikolog (1);

 

 

 • Prezantues Mjekesor per Regjionin e Prishtines. (M/F). (1);

Pergjegjesite:

 • Të krijoj relacione me klientë të rinj nga vizitat ne terren
 • Të identifikojë dhe t'i përgjigjet nevojave të klientit;
 • Mbani një nivel të lartë njohurish rreth produkteve ekzistuese dhe mësoni rreth produkteve të reja kur ato vijnë;
 • Ndiqni porositë e klientëve sipas nevojës;
 • Parashikon nevojat e klientëve dhe adresojini ato në përputhje me rrethanat;


Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi te shkëlqyera komunikimi direkt me klientët
 • Aftësi për të marrë iniciativë dhe për të punuar në mënyrë të pavarur;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Të jeni reprezentativ dhe të ketë qasje te pranushme ndaj klientëve;
 • Patent shoferi i obligueshëm për kategorine B;
 • Vetura te kompanise ne sherbim, perparesi kane ata me veture personale apo ne sherbim
 • Te jete Bachelor I Farmacise, Farmacist, Mjek I Pergjithshem, Stomatolog, Kimist, Biolog.


Për aplikim dergoni CV-në tuaj ne mail adrese: hr@davepharma.com te bashkangjitur me nje foto profesionale.
Nr. kontaktues +383 49 736 481
Afati i fundit per aplikim: 21 Tetor, 2022.

DAVE PHARMA, LLC.
ADRESA: ÇAGLLAVICE, PRISHTINE.

Shikime 8,257
Kategoria Industri Farmaceutike
Skadon 21/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management