Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Vende të lira pune

E.M.E. ASHENSOR GROUP
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

EME GROUP - KS sh.p.k  është distributori ekskluziv i kompanisë Schindler në territorin e Kosovës për Shitje , instalime, Mirembajtje  te ashensorë, shkallët lëvizëse dhe Tapetet Lëvizëse.

EME GROUP KS SH.P.K kërkon të punësojë:

 • Instalues mekanik per ashensora & shkalle Elektrike Schindler
 • Instalues elektrik per ashensore dhe shkalle elektrike Schindler
 • Inxhinier mekanik , te kontrolloje te gjitha makinerite ne terren para , gjate dhe pas instalimit . Te kete njohuri dhe te jete pergjegjes per  sigurimin teknik
 • mirembajtjes per ashensore dhe Shkalle elektrike schindler

Kualifikimet

 • Të dinë të lexojnë skemat elektrike.
 • Të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.
 • Të kenë eksperiencë pune mbi 3 vite në fushën e mekanikës, elektrikës.
 • Të kenë licencë shoferi (patentë).
 • Të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e Kosovës.
 • Të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.
 • Të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e EME.
 • Të jenë në moshën 23 deri në 45 vjec
 • Të mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.
 • Të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania .

Orari i punës

 • E hënë - E shtunë
 • 7:30 AM deri ne 17:50 PM
 • 12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës

PAGA NETO

 • 500 EUR viti
 • 550 EUR viti
 • Per vitet ne vazhdim per tu pare ecuria ne pune. Mundesi e mire rritje .

KONTAKTE :        

Për me shume info mundeni te telefononi ne numrat tane

KS: 0038349977300

AL: 00355 (0) 672064551 

AL: 00355 (0) 672064553

ose mund të dërgoni CV tuaj në adresën e E-mailit: info@emegroup.al

Shikime 6,803
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 27/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management