Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Asistente në Shitje, Arkatare, Asistente Administative

NT Charlie
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Butiku Charlie ne Grand Store hap konkurs për vend të lirë pune, për:  

Asistente në Shitje
Arkatare
Asistente Administative


ASISTENTE NE SHITJE

Kualifikimet: 

 • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
 • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.
 • Te jete ambicioz/e dhe me pervoje pune ne shitje

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail Charlie-pr@hotmail.com  duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.


ARKATARE

Kualifikimet: 

 • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
 • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: Charlie-pr@hotmail.com  duke shkruar në subjekt: EMRI, MBIEMRI - MENAXHERE

- Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

- Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.


Pozita: Asistente Administrative

Detyrat & Përgjegjësitë

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave administrative;
 • Kontaktimi me furnitorët dhe kientët e kompanisë;
 • Përgjegjëse për komunikime elektronike dhe informim;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrative dhe atij jo-administrati;
 • Regjistron llogaritë e arkëtueshme dhe llogaritë e pagueshme;
 • Regjistron depozitat dhe pagesat bankare;
 • Mbajtja e marrëdhënieve furnitorët;
 • Krijimi I raporteve dhe interpretimi I te dhenave;

Kriteret:

 • Të ketë të përfunduar bachelor në Menaxhment apo ngjashëm;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Etikë pune dhe përpikmëri;
 • Njohja e gjuhes Angleze;

Përparsi kanë:

 • Eksperiencë pune në fushë të njejtë;
 • Janë të hapur të ndihmojnë edhe në punët e tjera të kompanisë;
 • Personat të cilët kanë aftësi të mira menaxhuese;

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: Charlie-pr@hotmail.com duke shkruar në subjekt: EMRI, MBIEMRI - MENAXHERE

- Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

Afati i fundit për aplikim: 26 Tetor 2022

Shikime 6,170
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 26/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management