Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Kamarier/e, Banakier/e

Dream Caffe
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Dream Caffe hap konkurs për vende të lira në këto pozita:

  1. Kamarier/e
  2. Banakier/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
  • Respektimi i rregullave në punë.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
  • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
  • Njohja e gjuhës angleze përparësi.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrave te kontaktit:
044 86 36 76
049 41 91 92

Shikime 5,849
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 26/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management