Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Arkatar/e

Keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik? Atëherë bëhuni pjesë e ekipës sonë të Cineplexx në Prizren!

Gjithçka që ju duhet të ofroni është:

  • Vullnet pune
  • Shkathtësi organizative dhe komunikimi
  • Vetiniciativë
  • Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie ndërkombëtare dhe
  • Të punoni në ekip

Çka ofrojmë ne:

  • Një ambient argëtues të punës
  • Kushtet e punës sipas ligjeve të Kosovës në fuqi
  • Mundësi avancimi ne karrierë dhe
  • Shërbime shtesë nga kompania

Ju lusim që CV-të tuaja me fotografi personale t’i dërgoni në këtë e-mail: cineplexx.prizren@cineplexx.eu

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management