Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila ka hapur një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë (Deppo Market) në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet i’u ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Duke u bazuar në vëllimin e punës kompania “The North Unicorn L.L.C” shpallë konkurs për pozitën: Depoist / Shofer (Kategoria C1/C)

Lokacioni: Në të gjithë Kosovën

Ofrojmë:

 • Pagë konkurruese;
 • Kushte të mira të punës.

Detyrat dhe përgjegjësitë (Depoist):

 • Te asistoj ne pranimin e porosive nga sistemi;
 • Merr mallrat nga raftat, bazuar ne kategorine dhe sasine qe eshte kerkuar;
 • Te asistoj qe porosite te jene te sakta;
 • Vendos artikujt ne menyre te sakte per dorezim;
 • Te asistoj qe gjate palimit te mallit te ndiqen te gjitha rregullat e sigurise;
 • Te asistoj ne sigurimin e permbushjeve te qellimeve te Depos Qendrore;
 • Detyra te tjera sipas nevojes te deleguara nga eprori.

Detyrat dhe përgjegjësitë Shofer (Kategoria C1/C):

 • Malli i cili është në gadishmëri ta ngarkojë në mënyrën më të përshtatshme dhe ta transferojë atë në përputhje me  udhëzimet e shefit.
 • Mallin ta transportojë tek dyqani pa e dëmtuar.
 • Malllin ta shkakrokë në depon e dyqanit
 • Gjatë transportimit ti përmbahet rregullave dhe limitit të shpejtësisë së përcaktuar nga kompania.
 • Për problemet e hasuara gjatë transportimit pa humbur kohë ta njoftojnë mbikqyrësin.
 • Kryerja e punëve të nevojshme të mirëmbajtjes, riparimit dhe pastrimit të automjeteve që u janë besuar.
 • Të veprojë në përputhje me rregullat kur shkarkon mallin.
 • Të respektojë rregullat e trafikut gjatë transportit.

Aftësitë dhe shkathtësitë:

 • Të jetë në gjendje të marrë vendime dhe përgjegjësi;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Përkushtim dhe etikë në punë.

 Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme, preferohet diploma universitare;
 • Përvojë e dëshmuar në pozita të njejta apo të ngjashme(E Preferueshme).

Tek (subject) të shënohet pozita dhe lokacioni
Te gjithë  të interesuarit duhet të aplikojne në: apliko@thenorthunicorn.com

Afati i fundit per aplikim është deri më: 15/10/2022.

Shikime 5,092
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 15/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management