Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Pozita Analist Kreditor për Mikro dhe NVM
Lokacioni Prishtinë
Data e Hapjes 23.09.2022
Data e Mbylljes 02.10.2022

Detyrat dhe përgjegjësitë:
Analist Kreditor për Mikro dhe NVM

• Të bëj prezantimin e produkteve dhe shërbimeve të Bankës në mënyrë sa më aktive.

• Të ndjek zhvillimet e biznesit në rajonin që mbulon dega dhe të ndërtojë marrëdhënie me çdo biznes të ri.

• Të ndjek zhvillimet e sektorit bankar.

• Të sjell klientë të rinjë për segmentin Mikro dhe NVM.

• Të bëj vlerësimin, analizimin e gjendjes financiare si dhe të bëj propozimet kreditore sipas nevojave të klientit.

• Të bëj vlerësimin preliminar për kredinë me drejtuesin e degës.

• Të përgatis dosjet e aplikimit për kredi sipas kërkesave të manualit përkatës.

• Të bashkëpunoj me Departamentin e Korporatave për prezantimin sa më të plotë të rasteve në Komitetin e Kredisë.

• Të monitorojë si dhe të mirëmbajë kualitetin e portofolios kreditore në baza të rregullta.

• Të kontrolloj me hollësi dokumentat e kërkuara prej klientëve.

• Të bëj identifikimin dhe përzgjedhjen e klientëve të segmentit Mikro dhe të NMV-ve në rajonin që mbulon, dhe të krijon marrëdhenie të shëndosha afariste.

Kualifikimet:

• Diplomë baçellor në Ekonomi/Administrim Biznesi/Menaxhment,

• Preferohet përvojë pune së paku një vit si analist kreditor për Mikro dhe NVM,

• Njohuri të mira në analiza financiare,

• Preferohet të ketë njohuri të gjuhës angleze,

• Aftësi të mira komunikuese, prezantuese, koordinuese dhe bindëse,

• Njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.


Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes këtij linku:
https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/. Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al

Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të lajmërohen përmes telefonit.

Shikime 2,615
Kategoria Banka
Skadon 02/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management