Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Koral Invest L.L.C. shpallë konkurs për vend pune:

Pozita: Roje

Vendi i punës: Veternik, Prishtine

Kohëzgjatja: Dy jave

  • Bën sigurimin, ruajtjen, kontrollimin e objektit dhe lokacionin përreth objektit.
  • Aftësi për të punuar në ndërrim të natës.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke u lajmëruar në numrin

e telefonit .+383 49 277 140 ose direkt ne zyret tona ne Veternik – Prishtinë.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management